Політика конфіденційності

Політика конфіденційності для thefoodiebunch.com

На веб-сайті thefoodiebunch.com, доступному з https://thefoodiebunch.com, одним з наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Цей документ Політики конфіденційності містить типи інформації, яку збирає та записує thefoodiebunch.com, і те, як ми нею користуємось.

Якщо у вас є додаткові запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу Політику конфіденційності, не соромтеся зв’язатися з нами.

Ця Політика конфіденційності стосується лише нашої діяльності в Інтернеті та діє для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, яку вони надали та / або збирають на thefoodiebunch.com. Ця політика не застосовується до будь-якої інформації, зібраної в режимі офлайн або за допомогою інших каналів, окрім цього веб-сайту.

Згода

Користуючись нашим веб-сайтом, ви погоджуєтеся з нашою політикою конфіденційності та погоджуєтеся з її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Особиста інформація, яку ви просите надати, та причини, через які вас просять надати, будуть зрозумілі вам у той момент, коли ми просимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви зв’яжетеся з нами безпосередньо, ми можемо отримати додаткову інформацію про вас, наприклад ваше ім’я, електронну адресу, номер телефону, вміст повідомлення та / або вкладення, яке ви можете нам надіслати, та будь-яку іншу інформацію, яку ви можете вибрати.

Під час реєстрації в обліковому записі ми можемо попросити вашу контактну інформацію, включаючи такі елементи, як ім’я, назва компанії, адреса, електронна адреса та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо інформацію, яку ми збираємо, різними способами, включаючи:

  • Забезпечити, працювати та підтримувати наш веб-сайт
  • Вдосконалити, персоналізувати та розширити наш веб-сайт
  • Зрозумійте та проаналізуйте, як ви використовуєте наш веб-сайт
  • Розробка нових продуктів, послуг, функцій та функціональності
  • Спілкуйтеся з вами безпосередньо чи через одного з наших партнерів, у тому числі для обслуговування клієнтів, щоб надати вам оновлення та іншу інформацію, що стосується веб-сайту, а також для маркетингових та рекламних цілей
  • Надіслати вам електронні листи
  • Знайти та запобігти шахрайству

Файли журналів

thefoodiebunch.com дотримується стандартної процедури використання файлів журналів. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Всі хостингові компанії роблять це та частину аналітики хостингових послуг. Інформація, яку збирають файли журналів, включає адреси протоколів Інтернету (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (Internet Service Provider), позначку дати та часу, сторінки переходу / виходу та, можливо, кількість кліків. Вони не пов’язані з жодною інформацією, яка може ідентифікувати особу. Метою інформації є аналіз тенденцій, адміністрування сайту, відстеження руху користувачів на веб-сайті та збір демографічної інформації.

Cookies та веб-маяки

Як і будь-який інший веб-сайт, thefoodiebunch.com використовує "файли cookie". Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи уподобання відвідувачів, та сторінки веб-сайту, які відвідувач відвідував або відвідував. Інформація використовується для оптимізації роботи користувачів шляхом налаштування вмісту нашої веб-сторінки на основі типу браузера відвідувачів та / або іншої інформації.

Щоб отримати більш загальну інформацію про файли cookie, прочитайте “Що таке файли cookie”.

Google DoubleClick DART Cookie

Google є одним із постачальників третьої сторони на нашому сайті. Він також використовує файли cookie, відомі як файли cookie DART, для розміщення оголошень відвідувачам нашого сайту на основі їхнього відвідування веб-сайту www.website.com та інших сайтів в Інтернеті. Проте відвідувачі можуть відмовитися від використання файлів cookie DART, відвідавши Політику конфіденційності оголошень Google і тематичної мережі за наступною URL-адресою - https://policies.google.com/technologies/ads

Наші рекламні партнери

Деякі рекламодавці на нашому сайті можуть використовувати файли cookie та веб-маяки. Наші рекламні партнери перелічені нижче. Кожен з наших рекламних партнерів має свою власну політику конфіденційності для своєї політики щодо даних користувача. Для більш легкого доступу, ми гіперпосилання на їхні політики конфіденційності нижче.

Політика конфіденційності рекламних партнерів

Ви можете переглянути цей список, щоб знайти Політику конфіденційності для кожного з рекламних партнерів thefoodiebunch.com.

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або веб-маяки, які використовуються у відповідних рекламних оголошеннях та посиланнях, що з’являються на thefoodiebunch.com, які надсилаються безпосередньо в браузер користувачів. Вони автоматично отримують вашу IP-адресу, коли це відбувається. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності рекламних кампаній та / або для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на веб-сайтах, які ви відвідуєте.

Зверніть увагу, що thefoodiebunch.com не має доступу до цих файлів cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями, або контролювати їх.

Сторонні Політика конфіденційності

Політика конфіденційності thefoodiebunch.com не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайти. Таким чином, ми радимо вам ознайомитись із відповідною Політикою конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш детальної інформації. Він може включати їх практику та інструкції щодо відмови від певних опцій.

Ви можете вимкнути файли cookie за допомогою індивідуальних параметрів браузера. Щоб дізнатись більш детальну інформацію про керування файлами cookie за допомогою певних веб-браузерів, її можна знайти на відповідних веб-сайтах браузерів.

Права конфіденційності CCPA (не продавати мою особисту інформацію)

Відповідно до CCPA, серед інших прав, каліфорнійські споживачі мають право:

Вимагайте, щоб компанія, яка збирає персональні дані споживача, розкривала категорії та конкретні особисті дані, які компанія збирала про споживачів.

Попросити компанію видалити будь-які особисті дані про споживача, які збирав бізнес.

Попросіть компанію, яка продає персональні дані споживача, не продавати персональні дані споживача.

Якщо ви зробите запит, у нас є один місяць для відповіді на вас. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Права на захист даних GDPR

Ми хотіли б переконатися, що ви повністю знаєте всі свої права на захист даних. Кожен користувач має право на таке:

Право на доступ - Ви маєте право вимагати копії ваших персональних даних. Ми можемо стягнути з вас невелику плату за цю послугу.

Право на виправлення - Ви маєте право вимагати, щоб ми виправляли будь-яку інформацію, яку ви вважаєте недостовірною. Ви також маєте право вимагати, щоб ми заповнили інформацію, яку ви вважаєте неповною.

Право на стирання - Ви маєте право вимагати, щоб ми видалили ваші персональні дані, за певних умов.

Право обмежувати обробку - Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших персональних даних за певних умов.

Право на заперечення проти обробки - Ви маєте право заперечити проти нашої обробки ваших персональних даних за певних умов.

Право на переносимість даних - Ви маєте право вимагати, щоб ми передали дані, які ми зібрали, до іншої організації, або безпосередньо до вас, за певних умов.

Якщо ви зробите запит, у нас є один місяць для відповіді на вас. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Дитяча інформація

Іншою частиною нашого пріоритету є додавання захисту для дітей під час користування Інтернетом. Ми заохочуємо батьків та опікунів до спостереження, участі та / або моніторингу та керівництва своєю онлайн-діяльністю.

thefoodiebunch.com не збирає свідомо будь-яку Персональну інформацію, яку можна ідентифікувати від дітей віком до 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надала подібну інформацію на нашому веб-сайті, ми настійно рекомендуємо вам негайно зв’язатися з нами, і ми докладемо всіх зусиль, щоб негайно видалити таку інформацію з наших записів.